Takk!

post cover

Takk!

Vi i festivalteamet vil gjerne takke alle våre sponsorer, partnere, gjester, frivillige og publikummere, over 5200 av dere, for å ha bidratt til å gjøre Human Rights Human Wrongs 2017 tidenes suksess! Vi kunne ikke vært mer fornøyd med festivalen, og innsatsen fra hver enkelt av dere for å skape Oslos viktigste festival.

Med publikumsrekord, hele 79 festivalarrangementer og over 100 bidragsytere har årets Human Rigths Human Wrongs vært en stor suksess. I 2018 feirer festivalen 10-årsjubileum, og vi ser frem til å invitere publikum til en markering med mye alvor, men også gode samtaler, inspirerende filmer og gjester og mange viktige tankevekkere. Vårt formål og arbeid videre vil være å bygge ut festivalen på sikt slik at enda flere i Oslo får anledning til å se de nyeste og beste internasjonale dokumentarfilmene og fordype seg i spørsmål og temaer som omhandler menneskerettighetene, utenrikspolitikk, utvikling, demokrati, og mye mer.

For å holde debatten i gang, følg med på programmet til Oslo Dokumentarkino, som er en av grunnleggerne av festivalen. Oslo Dokumentarkino arrangerer menneskerettighetsrelaterte dokumentarfilmvisninger og debatter året rundt i Oslo.

Twitter

Instagram