Bli frivillig!

post cover

Bli frivillig!

  • By Christer 
  • Category: Nyheter 
  • Comments (0) 

Den innsatsen frivillige gjør er veldig viktig for at vi skal kunne arrangere festivalen. Som frivillig er du med på å holde motoren i gang og bidrar til å lage en skikkelig bra festival! Vi søker deg som liker å bli kjent med nye mennesker, ønsker nye opplevelser og er glad i å bidra til et engasjerende og inspirerende felleskap.

Som frivillig må du jobbe minimum 3 dager (a 4-7 timer per dag), vil du jobbe mer så er det kjempeflott! Vi forventer at du møter opp til avtalt tid og bidrar så godt du kan til din vakt er over. Det er viktig at du gir beskjed dersom du blir syk, eller om andre ting oppstår som gjør at du ikke kan møte opp.

HUMAN International Documentary Film Festival arrangeres 7.- 13. mars 2018. Påmelding senest 20. februar 2018.

Som frivillig får du:

Gratisbilletter til valgfrie filmvisninger
Årets T-skjorte
Gratis snacks, lett mat og drikke mens du jobber (jobber du mer enn 7 timer forsøker vi å ordne et varmt måltid til deg)
Attest som dokumenterer din innsats
Frivillig-fest før festivalen
En inspirerende og lærerik opplevelse!

Arbeidsoppgaver
Du kan huke av for maks 2 team. Hvis det er en venninne eller kompis du gjerne vil jobbe med så gi beskjed om dette når du søker, så skal vi forsøke å sette dere på samme vakt.
Kunne du tenke deg litt mer ansvar og erfaring under festivalen? Send en e-post til vår frivilligkoordinator trine@hrhw.no, så tar vi en prat!

Promotering:
Promoteringsgruppa sørger for at festivalen er synlig før og under festivalen. Mye av jobben gjøres i forkant av festivalen; det henges opp plakater rundt omkring i byen og programmer distribueres på cafeer, skoler, bibliotek, kulturhus og andre steder det er lurt at vi har tilgjengelig informasjon. Vi trenger deg som ikke er redd for å gå turer rundt omkring i byen selv om det er snø! At du er sosial og utadvendt er også et pluss. Det er en fordel at du er kjent i Oslo. Tror du det kunne vært bra å ha info-stand på din skole? Send mail om dette.
De som er i promoteringsgruppen jobber minimum 3 dager. Vi kommer til å sette opp konkrete dager før og under festivalen hvor vi deler dere inn i grupper som skal ta for seg ulike bydeler hvor det deles ut flyers/programmer/plakater.

Sosiale medier:
Som del av denne gruppen vil du være med å skape engasjement på festivalens sosiale medier. Dette innebærer alt fra å dekke ulike dokumentarer, oppdatere sosiale medier daglig om hvilke dokumentarer som vises, intervjue gjester, publikum og frivillige eller ta bilder. Vi ser etter deg som elsker å være der ting skjer, er initiativrik og jobber godt både selvstendig og i team. Vi trenger at du har erfaring og kunnskap om ulike medier (facebook, twitter, instagram/foto, film, tekst).

Korrekturlesing:
Er du glad i å jobbe med tekst og har gode engelskkunnskaper? Vi trenger deg som er dyktig på å finne skrivefeil til å lese hjelpe oss med korrektur på festivalmagasinet ca én måned før festivalstart.

Flexi-frivillige:
Flexi-frivillige er festivalens ansikter utad i møte med vårt festivalpublikum. Dere vil bemanne infostanden vi har på Cinemateket, passe på at lokalene vi benytter på Cinemateket ser ryddige ut, bistå med innslipp, under Q&A’s og ellers der det er behov for hjelp. I all hovedsak være tilstede for publikum, gjester, festival-stab og for de som jobber på Cinemateket. Dere kan også bli satt til å hjelpe med opprigg/nedrigg av stoler og bord. Det er viktig at dere som er del av denne gruppen har satt dere godt inn i programmet og generelt om årets festival. Vi ser etter deg som er fleksibel, selvgående, takler høyt tempo men også rolige stunder, og er glad i å være i kontakt med mennesker!

Vi kommer til å ha arrangementer andre steder enn Cinemateket også, så flexi-frivillige kan bli satt på vakt på andre venues.

Gjestevert:
Hvert år får HUMAN IDFF besøk av gjester som er tilknyttet dokumentarene og som vil trenge hjelp til ulike ting og svar på diverse spørsmål. Erfaringsmessig har alle gjestene våre forskjellige behov; noen har aldri vært i Oslo før og vil for eksempel trenge hjelp til å komme seg fra hotellet til visningsstedet, mens andre klarer seg fint på egenhånd. Vi trenger frivillige som er fleksible dagtid og kveldstid, og som kan hjelpe til etter hvert som det dukker opp behov for hjelp. Du må også snakke godt engelsk og være pålitelig. Det er derfor fint at du kan sette av minst 1-2 dager hvor du er ledig hele dagen for de/den gjesten du blir tildelt.

Høres dette interessant ut? Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Twitter

Instagram