Her er årets forhåndsjury

post cover

Her er årets forhåndsjury

 

Alle påmeldte filmer til festivalens norske konkurranseprogram vil bli vurdert av denne gjengen.

 

AUGUST BAUGSTØ HANSSEN

August er dokumentarregissør og er en del av produksjonsselskapet Indie Film. Han har laget filmene Pushwagner (2012) og Club 7 (2013) sammen med Even G. Benestad i tillegg til Idas Dagbok (2014) som deltok i konkurranseprogrammene på blant annet IDFA, BIFF og Kortfilmfestivalen. August jobber også som produsent, og har vært involvert i en rekke av Indie Films produksjoner – senest kinodokumentaren Natta Pappa Henta Oss (2017) regissert av Steffan Strandberg.

 

 

 

 

 

METTE CHENG MUNTHE-KAAS

Mette er prisbelønnet produsent og klipper med tjue års erfaring. I 2014 startet hun sitt eget produksjonsselskap Ten Thousand Images AS, og har gjennom dette selskapet produsert og klippet No Word for Worry og Kabang – Nordic Origins. Hennes siste produksjon Nowhere to Hide, regissert av Zaradasht Ahmed, har fått enorm oppmerksomhet internasjonalt og vunnet en rekke priser, blant annet hovedprisen ved IDFA 2016.

 

 

 

 

 

ODA BHAR

Oda Bhar er journalist og kritiker i Morgenbladet og Rushprint. Hun har i mange år vært spesielt interessert i dokumentar- og hybridfilm, samt skjæringsfeltet mellom kunst, film og ny teknologi. Hun er utdannet psykolog, med støttefagene tysk, fransk og sosialantropologi.

 

 

 

 

 

 

Twitter

Instagram