Filmpåmeldingen har åpnet!

post cover

Filmpåmeldingen har åpnet!

  • By Silje Poulsen Viki 
  • Category: Uncategorized 
  • Comments (0) 

HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival 2018 går av stabelen 7.-13. mars, og vi inviterer nå alle regissører og produsenter til å melde på sin nye film. Velg HUMAN idff som arena for nasjonal premiere for din film!

PÅMELDINGSSKJEMA

10-12 nye norske dokumentarer vil konkurrere om festivalens nye pris for Beste norske dokumentar 2018. En utvelgelseskomité vil vurdere alle innsendte filmer. Kriteriene for filmpåmelding finner du her.

Årets Human Rights Human Wrongs hadde publikumsrekord, og festivalen øker stadig i popularitet blant publikum og bransje. Vi legger til rette for svært gode visningsforhold, et engasjert publikum og gode samtale i forbindelse med visningene.

Vi håper at norske produsenter og regissører ønsker å legge sin premierevisning til HUMAN i mars 2018.

Twitter

Instagram