Thank You!

post cover

Thank You!

Vi i festivalteamet vil gjerne takke alle våre sponsorer, samarbeidspartnere, gjester, frivillige og publikummere som bidro til at HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival 2018 ble en stor happening! Vi kunne ikke vært mer fornøyd med festivalen, og ikke minst innsatsen fra hver enkelt av dere for å skape Oslos viktigste festival.

Med 103 arrangementer fordelt på 10 scener i Oslo og over 130 bidragsytere ble årets festival en stor suksess. Mye var nytt, med konkurranseprogam for norsk dokumentar og en egen internasjonal menneskerettighetsfilmpris, i tillegg til et mye større program enn tidligere år, noe som gjorde årets festival ekstra spennende for oss som jobber bak kulissene.

Festivalens 10-årsjubileum var en markering med mye alvor, men også gode samtaler, inspirerende filmer og gjester og mange viktige tankevekkere. Vi ser frem til å ta fatt på arbeidet med å lage neste års festival, for å gi deg muligheten til å se de nyeste og beste norske og internasjonale dokumentarfilmene også i 2019, og fordype deg i spørsmål og temaer som omhandler menneskerettighetene, utenrikspolitikk, utvikling, demokrati, og mye, mye mer.

Sulten på mer debatt?

I festivalens egen podcast-kanal finner du flere av debattene fra årest festival. Søk på HUMAN IDFF i iTunes.

Alle årets debatter ble filmet, og ligger tilgjengelig på festivalens Facebook-side.

Følg med på programmet til Oslo Dokumentarkino, som er en av grunnleggerne av festivalen. Oslo Dokumentarkino arrangerer menneskerettighetsrelaterte dokumentarfilmvisninger og debatter året rundt i Oslo.

Twitter

Instagram