Meld på filmen din til HUMAN IDFF 2019!

post cover

Meld på filmen din til HUMAN IDFF 2019!

HUMAN internasjonale dokumentarfilmfestival 2019 arrangeres i Oslo i perioden 25. februar – 3. mars, og vi inviterer nå alle regissører og produsenter til å melde på sin nye film. Velg HUMAN IDFF som arena for nasjonal premiere for din film!

10 nye norske dokumentarer vil konkurrere om HUMAN-prisen 2019 og 50.000 kr gitt av Bergesenstiftelsen og Stiftelsen Ship-Ring. En utvelgelseskomité vil vurdere alle innsendte filmer.

Kriteriene for filmpåmelding finner du her.

PÅMELDINGSSKJEMA

Påmeldingsskjemaet vil være tilgjengelig frem til midnatt den 21. desember 2018.

HUMAN IDFF er Oslo største dokumentarfilmfestival. Med sine 103 arrangementer hadde årets festival publikumsrekord. Festivalen viser ny norske og internasjonale dokumentarfilmer i konkurranseprogram og arrangerer årlig et film og debattprogram med høy samfunnsaktualitet og kvalitet.

Vi legger til rette for svært gode visningsforhold, et engasjert publikum og gode samtale i forbindelse med visningene. Vi kan også bistå deg dersom du ønsker å holde en premierefest, diskusjon eller lignende under festivalen.

Twitter

Instagram