Event

Arkiv: program 2017The Human Aspect

The Human Aspect

Saturday 18th: 12:00 Lillebil + Debattscenen
12:00 am - 1:00 am

Cinemateket

The Human Aspect

Få unik innsikt i den syriske konflikten med verdens første online livserfaringsbibliotek. Det nye nettstedet  The Human Aspect lanserer serier av videointervjuer med fokus på det menneskelige aspektet i temaer som omhandler krig og konflikt, flyktningekrise og lignende

The Syrian Conflict er den første videoserien ut, med usminkede intervjuer av mennesker som enten har opplevde krigen i Syria på kloss hold, klarte å flykte, har jobbet i Syria eller som lever i et av nabolandene.

Møt Omar som overlevde «Slakterhuset» og få lov til å stille han dine spørsmål.

Du vil også se ett upublisert intervju som beskriver hvordan det er å plutselig stirre opp i løpet på ett gevær… Han var en del av de første demonstrasjonene i Syria i 2011.

Presentasjon ved Jimmy Westerheim (grunnlegger & daglig leder) og Kumi Kroos (grunnlegger & CTO)

Presentasjonen etterfølges av debatt:

Når mennesket ikke blir fanget av linsen

Hvem bestemmer hva som gir klikkMediene våre spiller en svært viktig rolle i formidlingen av verdens kriser. Samtidig får vi i økende grad nyheter som er tilpasset egne interesser gjennom sosiale mediers filtre. På toppen av dette er mediebransjen avhengige av klikk for å overleve.

Hva gjør dette med medienes samfunnsansvar, vår virkelighetsoppfatning og ytringsfrihet? Kan vi ved å sette enkeltmenneskers skjebner i fokus være med å forme medias måter å formidle nyheter på i fremtiden?

I panelet: Arild Grand (AP-politiker), Lars Gule (Samfunnsfilosof), Espen Løkeland-Stai (Sjefsredaktør i Dagsavisen), Linn Herland Landro (Refugees Welcome to Norway) og Jimmy Westerheim (The Human Aspect).

Arrangementet foregår på engelsk.

Kommende Eventer

Nyheter